Service

hendriks duurzaam

We kunnen er eigenlijk allemaal niet meer omheen….Duurzame energie is hot and happening.

De zekerheid die er altijd was neemt af met elke kubieke meter gas die verkregen wordt. Of je nu kijkt naar de uitputting van onze eigen bronnen in Groningen of de steeds toenemende onzekerheid in het Oostblok over de toelevering ervan, feit is dat gas de komende jaren flink in prijs zal gaan stijgen.

Daarbij gekeken naar de kostenpost die de grootste druk uitoefent op de energierekening zijn wij er bij Hendriks Installatie van overtuigd dat het loont om uw bestaande installatie om te bouwen naar een modernere variant d.m.v. het opwekken van warmte d.m.v. zonnecollectoren of warmtepompen.

Wij kiezen bij Hendriks nooit voor een standaard oplossing maar kijken altijd in samenspraak met u als klant naar de beste oplossing voor uw situatie rekening houdend met Uw toekomstplannen. Er zijn ook voor de renovatieprojecten een grote hoeveelheid aan mooie oplossingen om een flinke energie besparing te realiseren.

Ook voor nieuwbouw en het realiseren van duurzame installaties bent u bij Hendriks aan het juiste adres! Ook hierin zijn wij niet merk gebonden en zullen we altijd kiezen voor de best mogelijke oplossing die past bij de situatie van u als klant! Of U nu compleet wil starten of een mooi begin wil maken met de mogelijkheid tot het uitbreiden van de duurzame oplossingen, bij Hendriks is alles mogelijk!

Tevens hebben wij het voorrecht U als klant uit te kunnen nodigen in onze demo woning waar we U aan de hand van een prettig gesprek en een kop koffie wegwijs kunnen maken in de wereld van duurzame techniek. Hendriks Installatie uw partner voor een duurzame toekomst!

 

contact

Neem contact op

adres

Kranenberg 26, Casteren

facebook

Hendriks Installatiebedrijf

HENDRIKS DUURZAAM